söndag 5 december 2010

Bokmalans betyg II

Essä nummer två, som handlade om Coraline, fick också högsta betyg:

"Very good essay, I like Nikolajeva's works myself and consider fantasemes to be an interesting topic for discussions. Your grade is VG."

Hurraaa!, säger Bokmalan, som håller på med det sista på Rendezvous with Rama och snart skall påbörja Tanith Lees Biting the Sun. To be continued ...

1 kommentar:

Massolit förlag sa...

Hej!

Jag som skriver till dig heter Malin och arbetar på Massolit Förlag.
Jag var inne på din blogg och tyckte den var väldigt intressant… därför mailar jag dig.

Massolit Förlag är ett relativt nystartat förlag och vi jobbar mycket aktivt med att lansera nya författare, samt i det arbetet med sociala medier.
I vårt ”stall” finns från Sverige Stefan Tegenfalk och Johannes Källström. Båda har fått utmärkta recensioner tidigare och är aktuella med nya böcker i höst.
Stefan skriver traditionell kriminallitteratur medan Johannes lutar mer åt thriller/skräck.

I vinter kommer vi ut med Fay Weldons biografi samt återutgivning av en Hondjävuls liv och lustar. Strax efter det kommer Ian Samson som i England är ett ”hett” kort på mysdeckar himlen.

Massolit jobbar som sagt aktivt med olika medier och just runt bokbloggande vill vi bränna extra krut. Min fråga till dig är om jag får skicka läsex utan kostnad för påseende. Du är inte tvingad att skriva något, det står dig fritt, men om du vill plita ned några ord på bloggen, ris eller ros, båda är välkommet, blir vi hemskt glada!

Kanske är det så att du inte alls läser någon typ av de böcker vi jobbar med just nu – glöm detta email då! I dags läget erbjuder vi alltså Stefans Nirvana och Johannes Offerrit.
Om det känns spännande – maila över din postadress.

Tack för att du tog dig tid att läsa mitt email!

Vänliga hälsningar


Malin S
Massolit förlag AB
forlaget@massolit.se