måndag 1 februari 2010

Bokmalan tillbaka till skolbänken!

Om ni undrar varför det blir lite tyst emellanåt här på bloggen, så är det för att undertecknad har fått för sig att läsa en distanskurs (trots heltidsarbetandet). Kursen heter Biblioteksprojekt och ledarskap, och just nu håller jag på för fullt med kurslitteratur och att skriva en projektplan. Mycket intressent - jag rapporterar vidare sedan när kursen är klar.

Men, alas!, hindrar detta mig ifrån att läsa skönlitteratur så mycket som jag vill. Hence - den relativa tystnaden på bloggen. Hav dock hopp, kära läsare! Kursen är endast några veckor till, sedan bör ordningen vara återställd ...


2 kommentarer:

Anonym sa...

Spännande!
Själv har jag hittat en hög extrakurser jag vill läsa på BHS till hösten, tänkte passa på medan jag ändå är inskriven. Kikade faktiskt på den kursne också, men lär satsa på informationskurserna istället. :)

Fian sa...

Ja, jag måste säga att BHS verkligen har fått ihop många intressanta småkurser som en blir sugen på. Det är lite tungt bara, att plugga när en redan jobbar heltid ...

Om det är ok, så kanske jag kommer att maila dig några frågor inför det här projektet jag ska planera? Jag skriver mer via Facebook.