onsdag 9 september 2009

En smula ringrostig ...

... är en ju, så här efter sommarsäsongen. En säsong som nu är till ända (vilket jag försiktigtvis har blivit påmind om). En liten sammanställning av sommarläsningen skall strax komma, hoppas jag. Just nu känns det dock som att jag har glömt bort allting om bloggning och litteratur. Och vardagen är så överväldigande att det känns svårt att ta min tid för läsning. Men, så ska det bli.Tills dess lämnar jag er med bilder på detta magnifika rum - Neil Gaimans bibliotek. Tack B, som hittade bilderna! Ser det inte fullkomligt fantastiskt ut, så säg? Jag kan mycket väl tänka mig att sitta i en fåtölj där, klappa katten, ta en kopp té, välja och vraka bland böckerna. Jag kan tänka mig att ställa upp på det ...

Välkommen hösten, säger jag bara!

6 kommentarer:

Mollyn sa...

Välkommen tillbaks!
Har saknat din blogg -och dig såklart, men man tar vad man får! :-)

\Balas

Fian sa...

Hehe, tack käraste du. Just detta inlägg innehöll väl knappast några nyheter för dig ... Får se vad jag lyckas åstadkomma till helgen.

Btw, jag gillar våra vittra höstplaner. A lot!

Anonym sa...

Jag skulle kunna tänka mig att VARA den där katten. Vilket soft liv, att bo i Neil Gaimans bibliotek och ligga och slumra hela dagarna...

Fian sa...

Hear hear! Det låter faktiskt helt magiskt skönt ...

Pomegranate sa...

Kollade lite i senaste Vi Läser på pressbyrån och såg att Bokmalans blogg omnämns i ett reportage om bokbloggar. Det visste du säkert redan iofs. Kul hur som helst, tycker jag.

Fian sa...

Håhåhå, så roligt! Det hade jag faktiskt inte någon aning om! Bäst en sätter igång att blogga, så att en inte gör lögnare av Vi läser ... ; )