söndag 1 juli 2012

Sommarlov

Kära bloggen! Tänk, nu var det länge sedan ett inlägg författades i dig. Det känns också som ett tag sedan som det lästes något vettigt överhuvudtaget.

Jag börjar inse att min hjärna har gått på sommarlov och därför tänker jag tillåta mig själv att lägga bloggandet formellt på is, istället för att ha den där gnagande känslan av att det var något en borde göra, ni vet ...

I veckan gick jag förbi PUNKTMedis och plockade ihop en vacker och skön sommarläsningshög från deras Urban fantasy-sektion. Hurra för det! Kändes jättelyxigt att kunna gå till en annan bibbla än sin egen och låna så mycket; jag gör sällan det.

Så om ni undrar vart ni har Bokmalan i sommar är svaret: på stranden/i schäslongen/i badkaret uppslukad av någon av dessa sköna supernatural romance-historier. Alternativt djupt inne i säsong 4 av Doctor Who. Och hon klagar icke!

En god boksommar till er där ute nu!
P.S. Jag tweetar lite om varje bok jag läser. Syns både i sidospalten här i bloggen samt förstås på själva Bokmalan på Twitter. D.S.

2 kommentarer:

Metronyx sa...

Ha,ha..god boksommar själv. Ja, bloggandet kommer av sig när ljuset återvänder märkligt nog : )

Stina Wahlén sa...

Hej!

Jag jobbar för Kult pr, och ser mig om efter bra bokbloggare som kan tänkas vilja ha recensionsutskick från de förlag som vi jobbar med (Lind & Co, Leopard, Massolit etc). Jag har hittat din blogg, och om du är intresserad av utskick vill jag att du skickar följande information till mig:

Kontaktperson (för- och efternamn)
E-postadress
Telefonnummer (om det finns – inte nödvändigt)
Fysisk adress/Postadress

Med vänlig hälsning
Stina Wahlén
______________________________________________


Stina Wahlén
Kult pr
Kammakargatan 48
SE-111 60 STOCKHOLM
stina.wahlen@kultpr.se
+46 73 054 88 61