söndag 27 maj 2012

Ack, du bortglömda blogg!

Helt plötsligt hade det gått jääättelång tid sedan någonting alls uppdaterades i denna min blogg! Vad var det som hände; jag tyckte att jag hade ett sådant bra flow där ett tag.

Kan endast skylla på sådana saker som kroppsliga krämpor och för lite tillgängligt hårddiskutrymme i hjärnan på grund av förändringar på jobbet.

Men läst har jag i varje fall gjort. Exempelvis del två i två olika serier: Eld av Mats Strandberg & Sara Bergmark Elfgren (som jag gillade bättre än den första!) samt De dödas strand av Carrie Ryan. Stor spänning!

Jag har både läst SCUM och varit och tittat på Turteaterns uppsättning av den samma. Omtumlande. Ska försöka ta mig igenom Sara Stridsbergs Drömfakulteten nu också, för att få till en treenighet av det hela. Vill skriva mer om detta.

Men mest av allt har jag tittat på tv-serier. Jag har bland annat börjat grotta ner mig i Doctor Who/Torchwood-träsket, vilket känns som ett väldigt behagligt ställe att befinna sig på. Jag har en vision om att jag snart ska sätta mig och plita ett inlägg om alla dessa fantastiska tv-serier.

One day, soon ...
3 kommentarer:

Anna (Bokstävlarna) sa...

Jag ser fram emot Dr Who/Torchwood-inlägg! Jag kollade mycket på båda serierna förra året och hade någon tanke på att blogga om dem då. Blev aldrig av, tyvärr.

Metronyx sa...

Alltså jag måste nog snart läsa Eld, det skrivs om den på var och varann blog. Så många intressanta böcker och så lite tid : )Bra, skriv om Dr Who/Torchwood för jag hinner tusan aldrig följa serier nu för tiden.

Fia sa...

Anna, one day, soon ... -ish! =) Hoppas jag!

Metronyx, ja, jag tycker absolut att Eld var läsvärd. Går ju blixtrande fort att läsa också!