fredag 4 juni 2010

En bortskämd bibliotekarie

Det är faktiskt just vad Bokmalan är! Nu har våra studenter flygit sin kos, men innan de for fick undertecknad både blommor, choklad, beröm, varma kramar och en liten hyllningssång av elever här i huset. Rörd är bara förnamnet.

Dessutom har vi just sammanställt den biblioteksenkät som treorna har fått svara på och där kan en läsa många lovord till bibliotekets personal. Vi är helt enkelt bibliotekets främsta resurs!

Några kommentarer till frågan Vad är du mest nöjd med i biblioteket? gjorde mig extra glad:

Fia är GRYM! Måste vara en av dom härligaste människorna på skolan!

Serieutbudet. Jag menar på fullaste allvar på att det är det bästa seriebiblioteket jag har besökt. Ni håller högre kvalité än PunktMedis och även om Serietekeket är mer omfattande så känns det som hyllorna mest är fyllda av serier av vilka man har litet eller inget intresse av. Ni har nästan alltid just de serier man är ute efter/serier som allmänt är värda att läsa.

Otroligt bra bibliotek! Sjukt nöjd och önskar att man kunde komma dit även efter studenten. Tveksamt om jag kommer hitta något bibliotek som [detta], känts så väldigt bra hela tiden. Fortsätt i denna goda anda!

Klart slut från übermallig bibliotekarie!

4 kommentarer:

Unknown sa...

Grattis Fia! Jag kan tro att du är en fin bibliotekaria! :D Trevlig sommar!!

Fia sa...

Gulle dig, Bettan! Trevlig sommar tillbaka!

Kusinvitamin sa...

Åh, vad härligt att höra. Inte kanske så förvånande ändå, med tanke på att hela finaste du verkligen passar så himla bra som bibliotekarie! Sug åt dej å all beröm. För det är du värd! PUSS

Fia sa...

Tack för de vänliga orden, sötaste kusinvitamin! Puss på dig & dina sötnosar hemma!